Beste trouwe klant,

Hartelijk dank voor de trouwe bezoekjes aan Fit Recovery Massage.
Met veel plezier behandel ik mijn klanten en de afgelopen 2,5 jaar kon dit voor een relatief laag tarief. Er hebben inmiddels best wat veranderingen plaats gevonden. Ik heb scholingen gevolgd om meer kennis op te doen en de praktijk zit nu op een andere locatie. Op deze locatie geef ik ook mijn trainingen en werk ik samen met een kundig en professioneel team. Momenteel volg ik een cursus waarbij we leren over onder andere de rug, nek en schouders, dit breng ik dan ook graag in praktijk.

Per 1 april 2024 (en dit is geen grap) zullen de tarieven voor sport- en ontspanningsmassages omhooggaan. De Hotstonemassage is niet meer te boeken omdat ik mij graag volledig wil richten op de behandelingen die het meest effectief zijn. Er zal voortaan een keuze zijn uit sportmassage en ontspanningsmassage zodat er nog meer op maat en naar wens behandeld kan worden. Neem gerust eens een kijkje op de website om in te lezen over hoe de behandelingen in zijn werk gaan.

Heb je in april al een afspraak gepland staan? Dan geldt nog het huidige tarief. De eerstvolgende afspraak daarna zal volgens het nieuwe tarief zijn. De tariefwijzigingen zijn als volgt:

Sportmassage

45 min €50,00
60 min €65,00
75 min €80,00

Ontspanningsmassage

40 min €45,00
60 min €60,00
75 min €75,00
90 min €90,00

Zwangerschapsmassage

60 min €65,00

Medical taping

€10 In combinatie met een behandeling.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie