Waarvoor is een sportmassage goed?

Een sportmassage is een stevige massage die de conditie van je spieren verbeterd, je herstel bevordert en zorgt voor meer flexibiliteit van jouw lichaam. Door deze diepe sportmassage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Wat houdt de behandeling bij een sportmassage in?

Bij een sportmassage wordt er op een andere manier druk uitgeoefend op je lichaam dan bij een ontspanningsmassage. Er wordt bij een sportmassage dieper ingegaan op spierknopen. Met verschillende technieken worden spierknopen of vastzittend weefsel in je rug of benen los gemaakt. Naast het gebruik van een massage-gun, kunnen ook siliconen cups gebruikt worden. Deze techniek komt voor bij bindweefselmassage. De cups zorgen ervoor dat je bloedcirculatie gestimuleerd wordt op een intensievere manier.

Tijdens de sportmassage kan je ervoor kiezen gemasseerd te worden met etherische oliën. Deze oliën dringen dieper door in het lichaam en hebben een warmte effect die na de massage nog duidelijk voelbaar is.

Voor wie is een sportmassage bedoelt?

Om een sportmassage te ontvangen, hoef je niet perse een sporter te zijn. De intensiteit van de massage wordt goed met jou afgestemd.

sportmassage vlissingen Fit Recovery Massage

Heeft jouw lichaam weer een reset nodig om te sporten?

Laad je lichaam weer op door een sportmassage. Maak dan een afspraak bij Fit Recovery Massage voor een sportmassage via fitrecoverymassage@outlook.com, WhatsApp of bel naar 0118233022 Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om bepaalde lichaamsdelen in te tapen door middel van medical taping.