Waarvoor is een massage goed?

Deze massage brengt jouw lichaam en geest tot ontspanning. Stress en spanningen kunnen zorgen voor gespannen spieren; met name in je rug, nek en/of schouders. Met een ontspanningsmassage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en kunnen de spieren weer ontspannen.

Wat houdt de behandeling in?

Tijdens de ontspanningsmassage worden er verschillende technieken gebruikt, daarbij kan er naar wens ervaren worden hoe de massage-gun aanvoelt. Er wordt gebruik gemaakt van een warmte deken op de rug voor een prettig, ontspannen gevoel. Van te voren mag er altijd aangegeven worden wanneer je de ontspanningsmassage in stilte wilt ondergaan. Het is namelijk jouw moment van ontspanning!

Voor wie is een massage om te ontspannen bedoelt?

Een ontspanningsmassage zal doelgericht zijn op de spieren die het extra nodig hebben, geschikt voor jong en oud. Er wordt goed afgestemd met de cliënt of de handelingen prettig aanvoelen.

massage

Heeft jouw lichaam wat ontspanning nodig?

Kan jouw lichaam wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan een afspraak bij Fit Recovery Massage voor een ontspanningsmassage via fitrecoverymassage@outlook.com, WhatsApp of bel naar 0118233022

Benieuwd welke massages er nog meer zijn? Bekijk hier de andere massage behandelingen.