Fit Recovery Massage Vlissingen

Mijn naam is Rachel, 22 jaar en in 2021 heb ik het CIOS afgerond als fitnessinstructrice. In mijn laatste jaar koos ik sportverzorger en herstel trainer als keuzedeel omdat masseren mij interessant leek. Toen ik als examenopdracht een minionderneming moest starten kwam het allemaal samen, Recovery Massage (toen nog aan huis) ging van start! Ook na mijn afstuderen bleef ik massages geven en besloot ik mij in te schrijven bij Kamer Van Koophandel.  

Fit Recovery Massage bestaat nu ruim een jaar en ik heb het onwijs naar mijn zin. Ik leer nog steeds veel nieuwe dingen en wil mijzelf daarin ook blijven uitdagen. In het afgelopen half jaar heb ik een Hotstone massage cursus gevolgd en een certificaat behaald voor therapeutisch tapen. In 2023 hoop ik zwangerschapsmassage aan te kunnen bieden en nog meer te verdiepen in verschillende vormen van massage. 

Het doel van masseren is om mensen een moment van ontspanning te bieden maar tegelijkertijd ook te streven naar verbetering van het fysieke. Ieder lichaam verdiend aandacht of je nu veel sport of weinig, geblesseerd bent of kerngezond.  

Algemene informatie

Alle massages worden gegeven in een rustgevende ruimte met rustgevende muziek. Om jouw lichaam en geest volledig te kunnen ontspannen zet je bij voorkeur je telefoon op stil. Tijdens de massage graag je sieraden uit doen en je haar op een staart, zodat je nek en hals vrij zijn. Ondergoed mag je aanlaten en je hoeft geen eigen handdoek mee te nemen.  Het is mogelijk om contant of met de pin te betalen. 

Certificaten

Ontwerp zonder titel (3)

CIOS SPORTMASSAGE

Ontwerp zonder titel (2)

THERAPEUTISCH- / MEDICAL TAPING

Ontwerp zonder titel (4)

HOTSTONE MASSAGE CERTIFICAAT

puur en intens

CERTIFICAAT ZWANGERSCHAPSMASSAGE