Waarvoor is een zwangerschapsmassage goed?

Zwangerschapsmassage is een massage speciaal voor de mama’s. De massage geeft ontspanning en tegelijkertijd ook een boost voor het lichaam. Zwangerschap is een bijzondere periode die als mooi, maar ook zwaar kan worden ervaren. Het is een intensieve periode voor je lichaam en geest door alle veranderingen die plaatsvinden. Door een toename van gewicht ontstaat er veel spanning op je rug, met name rond het bekken.

Wat houdt de behandeling bij een zwangerschapsmassage in?

De massage wordt vanuit zijligging gegeven. De rug, benen, voeten, armen en het gelaat worden op rustig tempo gemasseerd. Hierdoor worden jouw pijntjes en ongemakken verlicht. Er wordt gebruik gemaakt van een glazen cup om het weefsel van je rug los te maken en de doorbloeding te stimuleren. Tijdens de massage wordt er goed met jou afgestemd of de intensiteit prettig is.

Voor wie is een zwangerschapsmassage bedoelt?

Vanaf het tweede trimester (14 weken) tot aan je laatste weken, is het mogelijk om een zwangerschapsmassage te boeken. Een massage werkt in op de diepere weefsels en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Omdat jouw kindje in de eerste weken extra kwetsbaar is, kun je een massage beter uitstellen.

zwangerschapsmassage vlissingen

Heeft jouw lichaam tijdens de zwangerschap ontspanning nodig?

Verminder jouw pijntjes tijdens de zwangerschap door een afspraak te maken bij Fit Recovery Massage voor een zwangerschapsmassage via fitrecoverymassage@outlook.com, WhatsApp of bel naar 0118233022

Wil je meer over mij weten? Lees dat hier.